4/4 Pentru Prieteni

4/4 Pentru Prieteni

În anul 2024, Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Council organizează cea de-a VI-a ediție a proiectului „4/4PentruPrieteni”, dedicat comunității și faptelor bune. Dacă dorim ca speranţele noastre de a construi o lume mai bună şi mai sigură să nu devină doar o iluzie, avem nevoie, mai mult ca niciodată, de implicarea voluntarilor, de aceea inspiraţi de aceste cuvinte Centrul de Zi „Benita” a găzduit un eveniment în cadrul acestui proiect, în perioada 1-10 aprilie 2024.

         Pentru a-i ajuta pe copii să se implice în activități care încurajează responsabilitatea civică, instituția noastră s-a înscris în acest proiect cu o activitate de voluntariat la Centrul rezidenţial de îngrijire şi asistenţă pentru persoane vârstnice „Casa Daniel” Reteag.

         În cadrul acestei activități s-au organizat jocuri între copiii centrului de zi și seniorii de la Centrul Rezidenţial de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Vârstnice „Casa Daniel” Reteag, iar ulterior copiii au luat prânzul împreună cu seniorii.

Sari la conținut