Contact: 0263 239 050

Gradinita Sociala cu Program Normal "Benita"

Acest proiect, grădiniţa, a fost gândit să ofere servicii educative, materiale şi spirituale acelei categorii de copii, care ar fi fost private de educaţie din pricina faptului că familiile lor nu-şi permit cheltuielile ocazionate de frecventarea unei grădiniţe, sau, nefiind obligatoriu, nu fac acest efort, neglijând educaţia copilului.

Citeste mai mult

Familii in dificultate

Familia este asocierea stabilită în mod natural pentru satisfacerea nevoilor zilnice ale omului (Aristotel)

Uneori, nevoile zilnice ale omului - de hrană, sănatate, nevoile emoţionale, nu pot fi satisfăcute din cauza faptului că membrii familiei nu au resurse suficiente.

Citeste mai mult

Asistenta Maternala Profesionista

Acest serviciu de asistenta maternala profesionista consta in asigurarea protectiei copilului care necesita ingrijirea, educarea de catre un maternal profesionist. 

Citeste mai mult

Centrul de zi Benita

Într-o lume copleşită de griji, timorată parcă de veşnica lipsă de timp, de continua creştere a preţurilor, de complexitatea problemelor care se ivesc la tot pasul, Centrul de zi Benita îşi propune să ofere, gratuit, o mână de ajutor familiilor defavorizate.

Citeste mai mult

Direct pentru copii saraci din Tanzania

Dragii nostri parteneri, 
Sta in puterea noastra sa facem alegeri intelepte care vor avea consecinte mai devreme sau mai tarziu. Inevitabil, ceea ce semanam vom secera fie ca este o vorba buna, o mana intinsa in nevoie sau o bucata de paine.