Raport de activitate pe anul 2010

Anul 2010 s-a incheiat cu multe realizari pentru care multumim bunului Dumnezeu.

Cea mai mare realizare este aprobarea de extindere si mansardare a imobilului in care functionam asa incat sa putem concentra toate activitatile administrative intr-un singur loc ,sa putem organiza gradinita in trei grupe si sa avem spatiu adcvat fiecarei activitati.

Casa Benita 2 a inceput sa functioneze si am luat 3 copii , doi baieti si o fetita dupa cum urmeaza: A. 6 luni, P.2,5 ani si L. 3,5 ani.Daca totul merge bine si bebelusul care ne-a fost predate cu diagnosticul “tetrapareza spastica” va fi bine, in anul 2011 vom mai lua un bebelus.Pentru inceput, am avut deplasari la sectia neurologie infantile la Cluj si urmarim evolutia copilului.

La tabara unde ducem in vacanta de vara copiii din familie am reusit sa refacem complet  “barca sala de clasa”, sa punem masa si banci din lemn de stejar in stil rustic.

De asemenea , am depus si am primit aprobare pentru finantare nerambursabila din fonduri locale pentru salariile de la gradinita. Suma totala a fost de 30.000 lei.A insemnat foarte mult pentru noi deoarece a eliminate stresul nerespectarii termenelor de plata salariilor.

Intocmit,

Lidia Murza

error: Content is protected !!