Plan de activitate pe anul 2011

 

 

Pe langa continuarea desfasurarii proiectelor in derulare,principalele obiective pe care ni le propunem in anul 2011 sunt:

 

            -extinderea si etajarea imobilului unde functionam pentru a putea deschide cea de a treia grupa de gradinita,sala adecvata ,dotata cu mobilier ergonomic pentru Centrul de zi, sala de consiliere si sa putem concentra toate activitatile din Bistrita intr-un singur loc, ceea ce ne-ar reduce mult cheltuielile de intretinere si administrative.

         continuarea estetizarii taberei in regie proprie ,cu costuri minime.Montarea daca este posibil a unei tiroliene pentru copii.

         dupa acomodarea copiilor si asistentei maternale din casa Benita 2, credem ca putem lua inca un bebelus, asa incat sa avem 4 copii .

     -depunerea unui nou proiect de finantare nerambursabila din fondurile locale cf. Legii 350/2005. Sigur, nevoile sunt multe, fondurile sunt mici, dar oricat de putin este un mare ajutor pentru noi si mai mult decat valoarea materiala este faptul ca munca pe care o facem este recunoscuta si apreciata ca un aport in folosul comunitatii.

      – interventia eficienta in cazurile grave de agresiune, abandon sau incercari de suicid la care vom fi solicitati de Politia Municipiului Bistrita conform protocolului pe care l-am incheiat.

Daca in acesta perioada de criza tot mai acut resimtita in economia nationala si pe plan mondial , vom reusi  ceea ce ne propunem , este numai pentru ca D-zeu este sprijinul nostru si un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi.

 

 

                                                                                                  Intocmit,

                                                                                              Lidia Murza

error: Content is protected !!