Plan de activitate pe anul 2010

 Pe langa continuarea desfasurarii proiectelor in derulare,principalele obiective pe care ni le propunem in anul 2010 sunt:
 -continuarea “luptei” pentru obtinerea aprobarii autorizatiei de constructie pentru extinderea imobilului astfel incat sa mai putem deschide o noua grupa de gradinita,
  sa putem concentra toate activitatile din Bistrita intr-un singur loc, ceea ce ne-ar reduce mult cheltuielile de intretinere si administrative.
 -dotarea taberei , pe terenul de joaca , cu mobilier rustic confectionat in regie proprie si scimbarea  leaganelor existente, cu leagane  omologate in UE.
 -gasirea unui cuplu corespunzator pentru Casa Benita 2, care sa accepte mutarea  la Uriu , pregatirea si atestarea lor ca asistenti maternali calificati pentru a putea lua in ingrijire o parte din copiii abandonati in Spitalul Municipal din Bistrita.
 -depunerea unui nou proiect de finantare nerambursabila din fondurile locale cf. Legii 350/2005. Sigur, nevoile sunt multe, fondurile sunt mici, dar oricat de putin este un mare ajutor pentru noi si mai mult decat valoarea materiala este faptul ca munca pe care o facem este recunoscuta si apreciata ca un aport in folosul comunitatii.
 -interventia eficienta in cazurile grave de agresiune, abandon sau incercari de suicid la care vom fi solicitati de Politia Municipiului Bistrita conform protocolului pe care l-am incheiat.
 Daca in acesta perioada de criza tot mai acut resimtita in economia nationala si pe plan mondial , vom reusi  ceea ce ne propunem , este numai pentru ca Dumnezeu este sprijinul nostru si un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi.

                                                                                                                                                                                                                      Intocmit, 
                                                                                                                                                                                                                      Lidia Murza

error: Content is protected !!