Contact: 0263 239 050

TABARA “BENITA”

21-26 IULIE 2014

Este Luni! O zi binecuvantata de Iulie! Cu multa nerabdare copiii au asteptat aceasta saptamana, sa o petreaca in Tabara “Benita”.

Impreuna cu liderii si cei 19 copii cu varsta de 11-12 ani, am pornit in calatorie plini de bucurie, pentru a petrece toti laolalta un timp de invatatura, partasie, meditatie, activitate practica si nu in ultimul rand: inchinare lui Dumnezeu, prin muzica si laudele noastre.

 

Fiecare zi din tabara a inceput cu partasia de dimineata. Impartiti pe grupe mai restranse, copiii mergeau intr-un loc retras, convinsi fiind ca astfel vor retine mai usor cuvintele lui Dumnezeu. Astfel, copiii au invatat despre cele 5 feluri de rugaciune. Am realizat cate o felicitare, in care am “asezat” pietrele de aducere aminte, multumind lui Dumnezeu pentru rugaciunile ascultate.

 

Pe parcursul saptamanii, copiii au invatat ca pot deveni copii ai Cerului, iar atunci cand isi marturisesc greselile lui Dumnezeu, primesc iertarea Lui, iar inima lor va fi schimbata si cuprinsa de bucurie, incat vor dori sa Ii multumeasca prin laudele aduse pentru El!

 

In fiecare zi Dumnezeu ne-a daruit o vreme minunata, astfel am profitat din plin de soare! Nu a lipsit timpul de recreere, de joaca si de intrecere intre copii. Zilele, parca treceau in zbor.

Ziua de Joi a fost una deosebita! Impreuna cu doamna Lidia, am pornit spre Beclean, in vizita la copiii cu nevoi speciale sa le facem o mica bucurie prin activitatile noastre si darurile care le-am dus!

 Am cantat pentru ei despre Domnul Isus, Cel care ii iubeste!

 

 

“Voi slavi pe Mielul gloriei

  Regelui regilor ma-nchin..”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am povestit, am ras impreuna, am daruit

cate o bomboana dulce fiecarui copil, iar la final,

ne-am jucat impreuna cu mingea!

 

 

Atunci am simtit cu toti cat de mult ne-a

binecuvantat Domnul Isus, prin faptul ca ne-a

daruit sanatate, intelepciune, o casa unde sa

locuim si parinti credinciosi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dupa ce am petrecut cateva ore impreuna cu acesti copii, ne-am luat ramas bun de la ei, am facut cateva poze frumoase si am plecat spre tabara, avand in mintea noastra o lectie pe care am invatat-o de la acesti copii: sa multumim lui Dumnezeu pentru toate lucrurile! 

Ziua de plecare a sosit. La sfarsitul saptamanii, copiii simteau nostalgia despartirii

de noii prieteni, dar si bucuria ca acest timp petrecut in tabara a fost unul special, plin de

invatatura, iar partasia avuta impreuna le va ramane in inima multa vreme de acum incolo!