Contact: 0263 239 050

Scrisoare de informare Tabara 30 Iunie – 5 Iulie 2014-07-08

       Calatoria noastra a inceput luni 30 iunie cand cu entuziasm asteptam sosirea trenului in gara din Bistrita. Pentru majoritatea copiilor va fi prima tabara la care participa.

Prieteniile se leaga mai repede la 9- 10 ani iar prima seara petrecuta in tabara ne-a ajutat sa legam noi prietenii.

In prima lectia Ema ne-a invatat cum vom reusi sa fim harnici chiar daca suntem micuti. Ca sa  demonstram cat suntem de harnici fiecare am realizat cate un breloc.

 

        Toate lucrurile  din jur se schimba, chiar si adidasii trebuie sa-i schimbam pentru ca ne raman mici insa in tabara am invatat  ca exista cineva care nu se schimba NICIODATA. El ramane la fel…Dumnezeu. La fel ca in vremea lui Avraam, El isi tine promisiunile iar ca sa nu uitam lucrul acesta, am confectionat ghirlanda cu stelute.

 

Cea mai speciala zi a fost cea pe care am petrecut-o la padure.

Cu bucurie si multa ambitie am strabatut livada si dealurile  pentru a ajunge la mult dorita casuta din padure.

Nimeni nu s-a plans ca obosit si astfel am dat start jocurilor organizate in padure. Ne-am si pictat pe fata, fiecare echipa avand o ”masca” specifica. A fost distractiv!

La intoarecere am reusit sa realizam piramida formata din baieti iar apoi cea din fete, adevarul e ca baietii ne-au intrecut…sunt mai rezistenti!

Vineri am invatat ca Dumnezeu iubeste cel mai mult ascultarea, astfel am devenit fii si fiice de Rege…pentru o zi…invatand cum sa fim ascultatori de poruncile Lui.

Momentul mult asteptat a sosit, suntem clientii magazinului special organizat pentru toti copiii. Ei se decid cu greu ce sa aleaga din asa multe jucarii, jocuri si dulciuri, insa unii sunt foarte dragutzi cand cumpara jucarii pentru fratii si surorile  care ii asteapta acasa.

Pornim grabiti spre gara din Uriu, luam cu noi amintirile frumoase si asteptam cu nerbdare tabara care va urma.

 

Alina Micheș/Ema Boldorea/Dani Danciu/Iulia Danciu