Mesaje de la familiile înscrise în proiectul Familii în dificultate,

cu privire la semnificaţia ajutorului primit până în prezent:

 

„Pentru mine a însemnat foarte mult, în special alimentele, dar şi bunătatea care aţi arătat-o faţă de noi. O mare bucurie pentru copii a fost tabăra, fiind cea mai fericită vacanţă din viata lor”.

„Prin Asociaţia Benita am reuşit să trecem peste nevoile care sunt printre oameni şi ne-aţi dat o şansă să mai rezistăm, să o pot îngriji pe bunica şi pe cei cinci copii”.

„Pentru noi aţi fost ca nişte îngeri, ne-aţi ajutat când am avut mai mare nevoie”.

„Pentru familia mea ajutorul din partea Asociaţiei Benita a fost mare. Mai ales cu grădiniţa. Au fost la dumneavoastră la gradiniţă şase copii. Au învăţat bine şi au fost bine educaţi. Acum sunt foarte mulţumiţi de taberele din vacanţă. De asemenea pachetul de alimente este mai mult decât binevenit”.

„Am primit lucruri care ni s-au potrivit şi de care ne-am bucurat, inclusiv pachetul de alimente. Taberele care s-au făcut ni se par foarte bune, deoarece copii noştrii au putut să iasă şi să înveţe multe lucruri foarte bune. Fără Asociaţia Benita nu am fi putut să le plătim banii pentru o tabără”.

„Pentru familia mea contează foarte mult, când n-am avut o hăiniţă am sperat că am de unde o pot primi, cand n-am avut lenjerie de pat am primit tot de la dumneavoastră. Alimentele şi dulciurile au fost bucuria copiilor”.

„ Pentru familia noastră ziua în care primeam ajutorul a fost întotdeauna o zi de sărbătoare şi multă bucurie…”

„Ajutorul dumneavoastră a venit de multe ori în momentul când nu ştiam ce să le pun pe masă copiilor sau cu ce să îi îmbrac. A fost un ajutor sosit la timpul potrivit!”

„Până în prezent ajutorul oferit a fost unul foarte bun şi fără de care ne-ar fi fost foarte greu. In familia noastră cresc 15 copii”.

„ Pentru noi înseamna totul pentru că nu mai avem ajutor de la nimeni”.

error: Content is protected !!