Acum, la inceput de an nou,privim inca spre anul care tocmai a trecut. Pentru Centrul  de zi  anul scolar 2009-2010 a debutat la 1 octombrie 2009.Cu nostalgia vacantei de vara in suflete , copiii s-au reantors la noi pentru a continua proiectele incepute si a initia altele, mai indraznete poate. Si-au amintit cu drag de clipele minunate petrecute in tabara si in excursia de sfarsit de an.

Acum, la inceput de an nou,privim inca spre anul care tocmai a trecut. Pentru Centrul  de zi  anul scolar 2009-2010 a debutat la 1 octombrie 2009.Cu nostalgia vacantei de vara in suflete , copiii s-au reantors la noi pentru a continua proiectele incepute si a initia altele, mai indraznete poate. Si-au amintit cu drag de clipele minunate petrecute in tabara si in excursia de sfarsit de an. Si-au amintit de un laptop castigat de eleva Rebeca Petri care a obtinut cea mai mare medie generala la invatatura pe semestrul I , de un premiu I pe tara la desen, cls. A –VII-a, castigat de eleva Veronica Nimigean si de multe alte lucruri bune si mai putin bune.

 Tot in anul trecut, in urma unei inspectii de specialitate, Centrul de zi a fost reacreditat pe o perioada de trei ani si a primit si licenta de functionare.

 Pe tot parcursul anului 2009 , copiii s-au implicat cu entuziasm in toate activitatile desfasurate de Asociatia Benita. In luna Decembrie, pregatiti si indrumati de d-na educatoare Adriana  Popitan, au prezentat o reusita sceneta in spectacolul gratutit insotit de cadouri oferit anual copiilor invitati  din scolile publice, de catre organizatia noastra, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

Speram cu ajutorul lui Dumnezeu ca si  anul 2010 sa ne aduca multe impliniri si satisfactii pe plan professional, in derularea proiectelor pe care ni le-am propus.

 

 

 

                                                                                               Profesor,

                                                                                         Doina Coros

error: Content is protected !!